Диляна Попова оставя 10-годишния си син Борил на татко му Асен Блатечки.

...
Диляна Попова оставя 10-годишния си син Борил на татко му Асен Блатечки.
Коментари Харесай

Диляна Попова оставя сина си на татко му Асен Блатечки – служебните ангажименти наклониха везните

Диляна Попова оставя 10-годишния си наследник Борил на баща му Асен Блатечки. Момченцето ще живее при татко си и новата му половинка Елеонора Янакиева,.

Причината е в огромния професионален ангажимент, който Диляна пое преди няколко месеца. Моделката ще бъде водеща на новото риалити  " Островът на 100-те гривни “ заедно с Александър Сано. Двамата отпътуват за далечния другоземен остров напълно скоро и не крият вълнението си, твърди Intrigi.bg.

" Да бъда водеща и то на подобен формат е извънредно предизвикателство. Обичам приключенията, обичам адреналина, а в това риалити има 30 невероятни мъже и дами, с които да ги споделя под една или друга форма. Най-интересна за мен ще бъде обществената им игра, тактиките, другарствата им, които ще ги водят напред. А фактът, че ще бъда в ролята на водещ дружно със Сано ми дава убеденост, че освен ще успеем да предадем на феновете страстите и най-интригуващите моменти в риалитито, само че и ще се забавляваме “ - споделя Диляна Попова.

Тя не се тормози, че ще остави сина си на баща му. Борил не за първи път ще прекара повече време с Блатечки и новата му половинка. Наскоро те бяха на отмора в Париж дружно с нейния наследник и Борил. Освен това, Диляна постоянно пътува с гаджето си Любомир Захариев и оставя сина си на артиста.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР